Loading Laddar...
 

AM

AM-körkort (Moped klass I)

Moped klass I är en moped som är konstruerad för och får köras i en hastighet av högst 45 km / timme. En sådan moped är ett registreringspliktigt fordon och ska ha registreringsskylt. AM-körkort ger även behörighet att köra traktor (t.ex epa) och motorredskap klass 2.

För att ta AM-körkort måste du ha ett giltigt körkortstillstånd. Ansök på Transportstyrelsen och komplettera med ett syntest som du är välkommen att göra hos oss under receptionens öppettider.

Utbildningen är oftast fördelad på följande tillfällen men avvikelser kan förekomma, se din bekräftelse för tiderna som gäller just din bokade utbildning. 

Teori dag 1
09:00 - 12:20 Teori
12:20 - 13:00 Lunch
13:00 - 15:10 Teori

Teori dag 2
09:00 - 12:20 Teori  

Manöverkörning
2 x 60 minuters körning på manöverbana.

Körning i trafik
3 x 60 minuters körlektion i trafik bokas individuellt måndag till fredag.

Pris: 5 800 kronor

Behövs ytterligare körlektioner kostar dessa 900 kronor / 60 minuter.

Avgifter till Transportstyrelsen och Trafikverket för körkortstillstånd samt kunskapsprov, fotografering och tillverkning av körkort tillkommer. För mer info se: Avgifter till Transportstyrelsen / Trafikverket

Anmäl dig till moped klass I-utbildningen på formuläret Anmälan eller boka in dig och betala via vår E-handel. Vi bekräftar din anmälan via e-post. Anmälan är bindande. Vid sjukdom eller annat förhinder, meddela oss.